Тел. : +389 70 453 573

Завршени проекти

Рудници на културата

March 24, 2015 at 1:47 pm

Партнерски проект со Лабин Арт Експрес од Хрватска Од 20.03 до 22.03.2015 година во просториите на КУЦ „Лампарна“ од Хрватска се одржа првиот состанок...