Тел. : +389 70 453 573

Тековни проекти

Поголема транспаретност, поголема доверба

May 1, 2020 at 12:00 am

Цел на проектот: Да се зголеми транспаретноста и отчетноста на организацијата преку јакнење навнатрешните капацитети на организацијата за развивање на алатки за подобро информирање...