Тел. : +389 70 453 573

Возобновување на старата ликовна дисциплина – Илуминација

  • September 12, 2015 at 1:10 am
  • Completed

Здружението за култура и развој на креативни индустрии ТРАНЗЕН, Ве поканува на изложба на ИЛУМИНИРАНИ КНИГИ во галеријата на Музеј и Завод – Струмица. 08.05.2015 (Петок) во 20:00 часот, изложбата за посетители ќе биде отворена за посета две недели.

Автор на илуминациите е Никола Пијанманов

Промотор на изложбата- Никола Маџиров

плакат- Марјан Ѕин

Share it on