Тел. : +389 70 453 573

Растворена стварност – монографија за Бранко Кончалиев

  • August 30, 2017 at 2:22 pm
  • Completed

Излезе од печат монографијата за творештвото на Бранко Кончалиев. Промоцијата на книгата, како и ретроспективната изложба е закажана На 27 Септември во Галеријата на Завод и Музеј Струмица свечено беше отворена ретроспективната изложба за струмичкиот сликар Бранко Кончалиев, на изложбата беше промовирана и монографијата „Растворена Стварност“. Ретроспективната изложба за Бранко Кончалиев траеше од 27 Септември до 12 Октомври.

Проектот се реализираше под покровителство на вршителот на должност градоначалник Костадин Костадинов на општина Струмица.  


Share it on