Тел. : +389 70 453 573

Монодрама „Кротка“ според Ф.М. Достоевски

Кротка (според истоимената новела на Фјодор М. Достоевски
Режија и драматизација: Дејан Ангелов
Актер: Стојан Велков Трн
Музика: Ставро Ангелаков
Фотографија: Бојан Станишлевиќ
Продукција на Здружение за култура Транзен
2019 година