Тел. : +389 70 453 573

Претстава „КАИН“ од Џорџ Гордон Бајрон во режија на Дејан Ангелов

Продукција на Здружение за култура Транзен
Алтернативна сцена Струмица
Режија и драматизација: Дејан Ангелов
Играат: Стојан Велков Трн како Луцифер и Сашко Урдовски како Каин
Сценографија и плакат: Никола Пијанманов
Фотографии: Столе Ангелов
Ноември 2020 год.