Тел. : +389 70 453 573

Проекти

Развивање и ревитализација на руралните заедници преку уметност и култура

September 12, 2015 at 1:08 am

Проектот „Развивање и ревитализација на руралните заедници преку уметност и култура“ – проектот е финансиран преку акцискиот грант на програмата Цивика Мобилитас – проект...

Уличен Раскажувач – Фотографии на Столе Ангелов

September 12, 2015 at 12:36 am

На 11 Септември во просториите на „Студио 38“ на улица Пере Тошев бр.2 со почеток во 20.30 ч  се одржа изложбата на Столе Ангелов...

Со уметност против ракот – кампања за борба против ракот

May 29, 2015 at 8:57 am

Проектот „Со уметност против ракот“ – кампања за борба против ракот е финансиски поддржан од Програмата Г1 – поддршка на ЛЕР од Буџетот на...

Рудници на културата

March 24, 2015 at 1:47 pm

Партнерски проект со Лабин Арт Експрес од Хрватска Од 20.03 до 22.03.2015 година во просториите на КУЦ „Лампарна“ од Хрватска се одржа првиот состанок...