Тел. : +389 70 453 573

Completed Projects

Уличен Раскажувач – Фотографии на Столе Ангелов

September 12, 2015 at 12:36 am

На 11 Септември во просториите на „Студио 38“ на улица Пере Тошев бр.2 со почеток во 20.30 ч  се одржа изложбата на Столе Ангелов...

Mines Cultures

March 24, 2015 at 1:47 pm